RU
EN
NL

Junami appels

Junami, de meest verfrissende dorstlesser met een knapperige bite

Het is dè appel voor actieve mensen die volop in beweging zijn en die net als Junami lekker in hun vel willen zitten. Dit appelras is afkomstig uit Zwitserland. Alle goede eigenschappen van z’n ouders (Idared x Maigold en Elstar) komen samen in deze nieuwe fruitige dorstlesser. Zijn mooie ronde vorm en opvallende rode kleur maken dat je er graag je tanden in zet! Als je eenmaal zijn frisfruitige smaak en knapperige ‘bite’ ervaart, wil je nooit meer iets anders!

Junami is een slim tussendoortje

De suikers uit appels zijn namelijk minder makkelijk verteerbaar door je lichaam dan bijvoorbeeld suikers in snoep. Je lichaam moet meer energie verbruiken voor het vrij krijgen van suikers uit appels. En dat maakt een appel een slim tussendoortje.

Daarnaast is in appels een unieke stof ontdekt: phloridzine. Deze stof blijkt bijna uitsluitend in appels voor te komen. Phloridzine zou ervoor kunnen zorgen dat de suikers die je eet, minder snel in je lichaam worden opgenomen. Uit onderzoek blijkt dat in een Junami (vooral in de schil) twee keer zoveel phloridzine zit dan in andere appels. Schil de Junami dus niet!

Interesse?
sales@veilingzl.nl